Bouwen aan natuurlijk zelfvertrouwen: Groene kindercoaching

In samenwerking met kindercoach Wilma Stoop van Heppie&zo hebben wij een training ontwikkeld om kinderen meer zelfvertrouwen te geven. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten met thema's als kwaliteiten, overtuigingen en belemmeringen, inspannen en ontspannen, doen en durven en een leuke afsluiting. De bijeenkomsten zitten vol met activiteiten van in2nature. De training vindt dan ook geheel buiten plaats!

Het bijzondere is dat de activiteiten van in2nature (zoals vuur maken, touwbanen, hout hakken, hout snijden, spoorzoeken, en nog veel meer) echt onderdeel van de training zijn. Tijdens de activiteiten leren of ervaren de kinderen iets waar de kindercoach op terug kan grijpen. De kinderen leren zelf te kijken naar hun gedrag en ervaringen tijdens de activiteiten en worden zich bewust van hun overtuigingen en vooral van hun successen. Bedoeld voor kinderen van 10 tot 12 jaar.

De eerste training is gepland in Amerongen op donderdagmiddagen van 16:00u tot 18:00u op 24 mei, 31 mei, 7 juni, 14 juni en 28 juni. Aanmelden kan via info@heppieenzo.nl