Open Dag NME Makelaar: 13 maart 2013

De NME-Makelaar is een groot samenwerkingsproject van initiator in2nature met partner Veldwerk Nederland en richt zich op meer natuur op kamp: begeleide activiteiten, verhuur materialen en ondersteuning natuuractiviteiten en natuuronderwijs

Op 13 maart 2013 organiseert de NME Makelaar samen met de Paasheuvelgroep een open dag op locatie de Woensberg in Blaricum.

Deze open dag is speciaal voor alle scholen, jeugd en jongeren organisaties en andere gebruikers van de groeps-accommodaties van de Paasheuvelgroep. Verder is deze dag ook bedoeld voor locale aanbieders van groene, natuuractiviteiten, het NME werkveld en de verschillende terreinbeheerders van de prachtige natuurgebieden rondom de groepsgebouwen.

Tijdens deze dag wordt de toekomst van de NME Makelaar gepresenteerd met de nieuwe samenwerking tussen in2nature, Veldwerk Nederland en de Paasheuvelgroep. Samen zullen we het werk voortzetten, ons blijven inzetten voor natuurbeleving op werkweek en schoolkamp en laten zien wat u in de toekomst van ons kan verwachten en waarmee we u van dienst kunnen zijn: van gratis digitaal materiaal, lenen van materiaal tot het begeleiden van (natuur)-activiteiten.

Meer informatie en aanmelding: www.nme-makelaar.nl/opendag